Recenze



Nejnovější recenze vinných sklepů a vinařství

Od: Karlos, Datum a čas: 2015-09-19 15:51:31

VINAŘSTVÍ ZÁMEČNÍK

ProstředíPěkné
JednáníHrozné
VínoPodprůměrné
Text recenze:
Milujeme dobré víno hlavně červené a přímo ze sklípku. Návštěva tohoto vinařství nás doslova šokovala. Vinný sklípek pěkný, víno sice nic moc, dobře jsme se cítili až do chvíle, kdy jsme byli trochu v náladě a začali se bavit a zpívat. Přišel pán majitel, že si nepřeje, aby se ve sklípku zpívalo a byli jsme vykázaní. Nikoho jsme nerušili, sklípek byl prázdný na hodinách cca. 19:30. Připadali jsme si jako nějací burani. Vypili jsme ve dvojku litr červeného a ještě k tomu nás bolela hlava, jako po nějakém velkém tahu.

Od: eva, Datum a čas: 2014-09-11 08:35:16

AB VINNÝ SKLÍPEK

Prostředípěkné
Jednánízvláštní
Vínoochutnávka dobrá, jinak nepitelné
Jídlodobré
Ubytováníprůměrné
Text recenze:
Všem kdo se chystají do AB sklípku : To že sdílíte sociální zařízení s dalším ubytovaným se dozvíte až na místě, ale vzhledem k tomu, že jsme celý den na kole a jdeme se jenom vyspat, tak jsme to přežili. Pokoj mini také přežijete, jen nesmíte mluvit moc hlasitě, slyšíte vše od souseda. Ubytovat se můžete až po 16hod a večeře je v 19hod. Jídlo chutné, ale musíte přijít skutečně včas, jinak na vás nic nezbyde - již během jídla má kuchař vše uklizeno. Ale opakuji jídlo dobré a je ho dost. Totéž platí beze zbytku o snídani. Takže co se jídla týče dobré. Do sklepa ale jezdíme za vínem - nabídka neomezené konzumace vína během večera je dobrý tah, protože víno podávané běžně na stůl se nedá pít a urážlivé se mi zdá podání zakalené tekutiny, která je vám předložena "vinařem", který má před tím ve sklepě pěkné povídání a nalévá mini vzorky, které jsou obstojné kvality. Takže jsme odešli o sklep dále, kde nám nalili výborné víno do čistých sklenic s vřelým přístupem. a že se nás tam sešlo - těch kteří si chtěli ochutnat dobré víno a v AB sklípku ho nedostali ( leda snad za peníze). Takže , kdo jedete zdaleka, zvažte zda zvolíte AB sklípek - jinde mají fakt dobré víno a v době burčáku i burčák. Díka krásnému počasí a úchvatným pohledům na krajinu vinic, hlav obsypaných hrozny a dobrému vínu a burčáku nás přešla zlost a jistě se sem někdy vrátíme. Ne však do AB sklípku.

Od: jirka33, Datum a čas: 2013-10-15 07:19:31

Vinařství Hrabal Miroslav

Prostředípekny, upraveny sklipek
Jednáníneseriozni
Vínouroven krabicoveho vina
Jídlovelmi dobre
Text recenze:
Puvodne jsme meli rezervaci na 11.10.2013 ve sklipku Blanka.Po nasem prijezdu - cesta 300km !!! - jsme zjistili ze je tento sklipek zavreny. Kontaktovali jsme majitelku, ktera nas prevezla do sklipku U Hrabalu, kde se konal nahradni program. Uz toto jednani svedci o neserioznosti zainteresovanych osob. Sklipek ma velmi pekny interier. Jidlo dovezene,ale velmi dobre. Nabizene vino bylo podradne kvality, vice mene se nedalo ani pit. Pro me to byl zazitek na cely zivot a vim ze se tam nikdy nepodivam. Nikomu nedoporucuji !!!

Nenašli jste rezenzi vinného sklípku či vinařství, které hledáte. Buďte první, kdo napíše recenzi a pomozte tak ostatním získat více informací a především osobních zkušeností. Recenzi přidáte ZDE.
Stránka se připravuje

Recenze vinných sklepů a vinařství

Od: Karlos, Datum a čas: 2015-09-19 15:51:31

VINAŘSTVÍ ZÁMEČNÍK

ProstředíPěkné
JednáníHrozné
VínoPodprůměrné
Text recenze:
Milujeme dobré víno hlavně červené a přímo ze sklípku. Návštěva tohoto vinařství nás doslova šokovala. Vinný sklípek pěkný, víno sice nic moc, dobře jsme se cítili až do chvíle, kdy jsme byli trochu v náladě a začali se bavit a zpívat. Přišel pán majitel, že si nepřeje, aby se ve sklípku zpívalo a byli jsme vykázaní. Nikoho jsme nerušili, sklípek byl prázdný na hodinách cca. 19:30. Připadali jsme si jako nějací burani. Vypili jsme ve dvojku litr červeného a ještě k tomu nás bolela hlava, jako po nějakém velkém tahu.

Od: eva, Datum a čas: 2014-09-11 08:35:16

AB VINNÝ SKLÍPEK

Prostředípěkné
Jednánízvláštní
Vínoochutnávka dobrá, jinak nepitelné
Jídlodobré
Ubytováníprůměrné
Text recenze:
Všem kdo se chystají do AB sklípku : To že sdílíte sociální zařízení s dalším ubytovaným se dozvíte až na místě, ale vzhledem k tomu, že jsme celý den na kole a jdeme se jenom vyspat, tak jsme to přežili. Pokoj mini také přežijete, jen nesmíte mluvit moc hlasitě, slyšíte vše od souseda. Ubytovat se můžete až po 16hod a večeře je v 19hod. Jídlo chutné, ale musíte přijít skutečně včas, jinak na vás nic nezbyde - již během jídla má kuchař vše uklizeno. Ale opakuji jídlo dobré a je ho dost. Totéž platí beze zbytku o snídani. Takže co se jídla týče dobré. Do sklepa ale jezdíme za vínem - nabídka neomezené konzumace vína během večera je dobrý tah, protože víno podávané běžně na stůl se nedá pít a urážlivé se mi zdá podání zakalené tekutiny, která je vám předložena "vinařem", který má před tím ve sklepě pěkné povídání a nalévá mini vzorky, které jsou obstojné kvality. Takže jsme odešli o sklep dále, kde nám nalili výborné víno do čistých sklenic s vřelým přístupem. a že se nás tam sešlo - těch kteří si chtěli ochutnat dobré víno a v AB sklípku ho nedostali ( leda snad za peníze). Takže , kdo jedete zdaleka, zvažte zda zvolíte AB sklípek - jinde mají fakt dobré víno a v době burčáku i burčák. Díka krásnému počasí a úchvatným pohledům na krajinu vinic, hlav obsypaných hrozny a dobrému vínu a burčáku nás přešla zlost a jistě se sem někdy vrátíme. Ne však do AB sklípku.

Od: jirka33, Datum a čas: 2013-10-15 07:19:31

Vinařství Hrabal Miroslav

Prostředípekny, upraveny sklipek
Jednáníneseriozni
Vínouroven krabicoveho vina
Jídlovelmi dobre
Text recenze:
Puvodne jsme meli rezervaci na 11.10.2013 ve sklipku Blanka.Po nasem prijezdu - cesta 300km !!! - jsme zjistili ze je tento sklipek zavreny. Kontaktovali jsme majitelku, ktera nas prevezla do sklipku U Hrabalu, kde se konal nahradni program. Uz toto jednani svedci o neserioznosti zainteresovanych osob. Sklipek ma velmi pekny interier. Jidlo dovezene,ale velmi dobre. Nabizene vino bylo podradne kvality, vice mene se nedalo ani pit. Pro me to byl zazitek na cely zivot a vim ze se tam nikdy nepodivam. Nikomu nedoporucuji !!!

Od: Hannales, Datum a čas: 2013-09-30 08:46:25

Rodinné vinařství ČEVELA

ProstředíNádhera
JednáníBez problémů
VínoVynikající
Text recenze:
Nejlepší vinařství, co jsme navštívili

Od: Hannales, Datum a čas: 2013-09-30 08:44:00

Vinný sklep U Zajíce

ProstředíProstředí pěkné
JednáníJednání dá se říct katastrofální. Večeře nebyla podle dohody,strašný problém podat večeři včas
VínoVíno není origo ze sklípku, dovežené bůhví odkud,strašná chuť
JídloPorce pro malé děti
UbytováníDobré
Text recenze:
Po příjezdu byl strašný problém podat večeři v dobu na kterou jsme měli sjednanou. Víno bylo odněkud nevíme odkud...Bylo nevalné chuti, podávané z pet lahví...Zatím nejhorší sklípek, co jsme byli a to na Moravu jezdíme už 10let.

Od: petr, Datum a čas: 2013-09-22 19:34:29

Vinný sklep Girič Jan

Prostředístará klasika
Jednánísuper
Vínovýborné
Jídlovýborné domácí uzené apod.
Ubytováníjinde
Text recenze:
tuto recenzi píši,protože jsem náhodně četl recenzi předchozí, kterou musel psát někdo kdo chtěl naprosto jiný styl vinného sklepu.V tomto sklepě jsme byli už dvakrát a pokud možno zajedeme tam každý rok,je to starý klasický vinný sklep jak má být.Žádný vykachličkovaný sklep s předraženým lahvovím vínem.Jestli si někdo myslel že za 400 nebo 450kč dostane pozdní sběr nebo dokonce ledové víno!! ( které stojí 2dcl v krámě 400kč) tak to je trochu k smíchu:). Kdo si chce užít atmosféru klasického vinného sklepa tak super,kdo chce moderní sklep kde zaplatí za lahvové víno od 150kč za láhev a výše tak musí někam jinam a měl by jsi předem zjistit kam jede a ne na internetu psát tyto nesmyslné recenze.To že navýšil cenu o pár korun musí být nějáké nedorozumění od zprostředkovatele,protože my jsme platily tak nějak 450kč nebo 500kč teď už přesně nevím,ale i to mi připadá málo a pokud jde o vodu v rohu místnosti je vodovod a z toho si může každý natočit zdarma.(stačí jen vstát od stolu). a pan Girič super bavič.Prostě do 500kč NEMŮŽETE ČEKAT ŽE DOSTANETE LEDOVÉ VÍNO A VEČERI O 4 CHODECH! :)

Od: Bart, Datum a čas: 2013-09-16 16:42:19

ProstředíPříjemné
JednáníVstřícné
VínoVynikající
JídloVynikající
Text recenze:
Krásný sklípek se skvělou obsluhou, vynikajícími vínem a krásným prostředím. Nemám co vytknout. Doporučuji!

Od: Bart, Datum a čas: 2013-09-16 16:39:18

AB VINNÝ SKLÍPEK

ProstředíPrůměrné
JednáníNeosobní
VínoPodprůměrné
JídloDobré
UbytováníÚděsné!
Text recenze:
Nejhorší sklípek, který jsem navštívila. Sklípek jsme navštívili na základě kladných recenzí (starých zhruba rok), koupili jsme si pobyt přes slevový portál. Po příjezdu obrovské zklamání: Ubytování - přímo nad sklípkem, mohlo by být moc hezké, kdyby se o to někdo staral (rozuměj: to alespoň někdy někdo uklidil). Sprchový kout zaplísněný do výše pasu, igelitová zástěna slepená plísní. Na WC zaschlé zvratky, podivná nádoba pod trubkou s vodou, která tam očividně odkapává minimálně měsíc bez vylití. Pod postelí použité papírové kapesníky, lahve. Zátěžový koberec plný drobků, místy zaschlé zvratky. Polorozpadlý nespravený nábytek. Ze schodiště koukají cca 2 cm dva hřeby. Na naše námitky majitel reagoval tak, že se ráno revanšuje. Ráno se neukázal ("klíče nechte v zámku, bohužel teď nemám čas tam zajet"). Občerstvení: chleba se škvarkovou pomazánkou byl bezva, chleba s domácím uzeným/se sádlem/pečenou cibulkou/husími játry se nekonaly. K večeři vepřové/kuřecí steaky - bezva. Vinné klobásky se nekonaly. Domácí slivovice - bezva. "Raut po celý večer" = tři obložené mísy pro cca 30 lidí, kdo dřív přijde, ten dřív mele - nebylo za celý večer doplněno. Ochutnávka: Povídání bezva, zábavné. Z ochutnaných 9 vzorků vín nebylo dobré ani jedno. Víno k pozdější konzumaci - nebylo chutné ani jedno.

Od: ice, Datum a čas: 2012-10-02 08:50:55

AB VINNÝ SKLÍPEK

Prostředímenší sklípek
Vínoprůměrné
Ubytováníbyli jsme ubytovaní jinde, takže nemůžu hodnotit
Text recenze:
je to spíš menší sklípek spíše bych doporučil pro nějakou soukromou acičku jako narozeniny nebo něco podobného. Zákaznickou akci bych tady asi spíše nepořádal..

Od: kemo, Datum a čas: 2012-10-02 08:43:02

Vinařství Petr Skoupil

Prostředíperfektní, čisté, krásné
Jednáníveškerý personál se k nám choval velmi dobře, nemám co vytknout
Vínomoc dobré, s velmi dobrým výkladem k vínu
Ubytováníluxusní, příjemné, za dobrou cenu
Text recenze:
Měli jsme zde meeting s obchodními partnery, všem se moc líbilo a atmosféře jednání velmi pomohlo že vše proběhlo bez problému a nad očekávání dobře. Toto místo jsem doporučil i dalším kolegům v naší společnosti pro pořádání meetingů a doporučuji i ostatním. Vše značka ideál.

Od: lukassvoboda, Datum a čas: 2012-10-02 05:51:22

Vinařství Josef Dufek

Prostředísklípek jak být
Jednánískoro ideální
Vínoextra třída, navíc takový výběr odrůd to se jen tak nevidí a halvně neochutná
Jídlodobré
Ubytováníhned u sklípku, takže po mírném ovínnění není nutné nikam cestovat
Text recenze:
Na panu Dufkovi je vidět, že je pro něj víno koníčkem a ne jen em jak získat peníze. Je to člověk, který vínu skutečně rozumí a navíc povídání o vínu dokáže podat všem od lajků až po vinařské fajnšmekry. Večer v tomto sklípku byl pro nás hodně příjemným zážitkem. Doporučuji všem.

Od: fron, Datum a čas: 2012-10-01 21:32:00

Vinný sklep Girič Jan

Prostředíšpinavé
Jednánínepoctivé, zacílené na zisk
Vínoslabý průměr
Jídlonic pro vegetariány
Ubytovánínehodnoceno, bydleli jsme jinde
Text recenze:
Večer ve sklípku u pana Giriče opravdu nedoporučuji. Degustaci za cenu 400,- Kč jsme měli objednánu několik týdnů předem, přesto v okamžiku, kdy jsme do sklípku přišli, neměl pro nás ani připravené skleničky. Z celého večera jsme měli ten dojem, že pan Girič se pouze snaží nás co nejdříve opít, abychom co nejdříve vypadli, navíc vínem, které bylo průměrné, spíše podprůměrné. Vůbec nám nenabídl jiné než klasické stolní víno. Nedočkali jsme se žádného pozdního sběru, výběru z hroznů.. a o sladké tečce v podobě ledového vína na závěr se nám mohlo jen zdát. Naši potřebu víno zapíjet alespoň trochou vody nejen ignoroval, ale když už jsme si vodu sami obstarali, pan Girič nám ji bral a raději doléval další vína, abychom co nejdříve odpadli. Jídlo taktéž slabší průměr. Jedlíkům masa by se zřejmě zavděčil, domácí klobásy, tlačenka a škvarková pomazánka byly dobré. Takové pohoštění by se však hodilo lépe k pivu než vínu. Postrádali jsme jakékoliv sýry a zejména zmiňovanou vodu. Vrcholem bylo, když si na konci večera řekl pan Girič o vyšší částku za "degustaci", než na které jsme se dohodli. Pokud máte možnost mezi sklípky volit (zejména na základě doporučení známých) a nenecháváte vše na poslední chvíli, což byla zřejmě chyba, kterou jsme udělali my, sklípku pana Griče se raději vyhněte.

Od: lukassvoboda, Datum a čas: 2012-09-20 11:40:21

Areál pod sklepy

Prostředíkrása moravský sklpek jak má být
Jednáníbez problémů
Vínokvalitka
Jídlopořádné chlapské porce :-)
Ubytováníjak v hotelu, navíc čisto a pořádek
Text recenze:
rodinný prodloužený víkend jsme si užili, přes den nějaké ty kola, večer jsme dali děti spát a trochu jsme pokoštovali vína. Líbilo se nám tam. Už plánujeme další výlet až bude burčák. Doporučujeme

Od: Micha_U, Datum a čas: 2012-09-16 08:16:08

Vinařský dvůr U Mlýnků

Prostředívelice hezké
Jednánívelké zklamání
Vínopředražené
Jídlosnídaně odpovídala ceně
Ubytovánívybydlené
Text recenze:
Na posledni chvili se nam podarilo sehnat ubytovani na Palavske vinobrani za rozumnou cenu: 500,-/os vc. snidane. Melo se jednat o apartman 1xdvouluzak + 1xdvouluzak se spolecnym socialnim zarizenim (jeli jsme dva pary). S majitelkou jsem mluvila nekolikrat po telefonu a cenu potvrdila s tim, ze nas prijezd bude kolem poledne. Prijeli jsme ve 12hod. Nekolikrat zvonili a po par minutach vylezla ospala majitelka. To by ani tak nevadilo. Zavedla nas dovnitr a zacala spekulovat: nabidla nam ubytovani s vlastnim socialnim zarizenim s poznamkou, ze se ji neco uvolnilo. Pak zacala obvolavat dalsi klienty a evidentne v organizaci mela mensi zmatky. Na mou poznamku, ze tedy cena zustava sejna, jako bylo domluveno predem, ikdyz ted meni slozeni pokoju mi sdelila, ze to teda ne! Dostavame preci lepsi pokoj, kde budeme mit vice soukromi atd. Tak nam sdelila, ze klidne muzeme byt v tom spolecnem apartma, ale tam k nam urcite nekoho prihodi, protoze se ji to jinak nevejde. Nic takoveho nebylo predem domluveno! Cena tedy podle ni mela byt 600,-/os vc. snidane. Tedy za dva dny pro ctyri osoby o 400,- vyssi nez puvodni. Vehementne nam nabizela parkovani hlidane kamerovym systemem. Na muj skromny dotaz, ze to je doufam v cene, mi podotkla, ze cena je 100/noc. Kdyby se nejedlano o termin Palavskeho vinobrani - otocila bych se a jela jinam. Bohuzel jsme se nehnali pres celou republiku, abychom se otocili a jeli zpet. Pani nekolikrat podotkla, ze parkovat venku muze znamenat poskrabane auto atp. Za dva dny jsme zaplatili 2460,- za dve osoby se snidani. Postele jsou prolezene, skripajici, dvere se hodne spatne zaviraji a bez vetsi sily to nezvladnete. Nas odjezd byl zavrsen tim, ze auto melo vypustenou pneu a zmizely vsechny ventilky. Otazkou je, zda slo jen o nahodu? Muj zaver: majitele sazi na reklamu pomoci dobrych styku. Spokojenost zakazniku (nemyslim "znamych") je daleko, daleko jinde.

Od: Mikas, Datum a čas: 2012-06-14 12:27:45

Areál pod sklepy

ProstředíVšechno nové a opravené
Jednánísuper, dostali jsme mnohem více, než jsme měli, prostě taková rodiná pohoda
Vínochunalo nám moc :-)
Jídloobrovské porce, takže žádná dieta
Ubytovánínový penzion
Text recenze:
V tomto areálu jsme byli na víkendovém pobytu a můžeme jen doporučit, krásná příroda, ideální na kolo, dá se jezdit mezi vinohrady, ale i po lese, je cca 2 km od areálu. A po večerech pohodička posezení u vínka na terase.

Od: nasesklepy, Datum a čas: 2012-06-11 18:29:13

Vzorové vinařství a sklep

Prostředívzorové prostředí
Jednánípříkladové jednání
Vínolahodné víno
Jídlok nakousnutí
Ubytováníukázkové ubytování
Text recenze:
Velmi hezké prostředí tohoto ukázkové sklípku ukazuje, jak by mohly vypadat i další sklípky na našem

Od: Marcel Novotný, Datum a čas: 2012-05-25 18:29:49

SPIELBERG CZ, s.r.o.

Jednánívelmi milé přijetí
Vínoexkluzivní vína
Text recenze:
Určitě jedno z nejmodernějších vinařství na Moravě, byl jsem překvapen čistotou provozu a zejména kvalitou všech ochutnávaných vín. Velmi milý sklepmist pan Vydařilý nás vzal také do vinic a provedl celým sklepem. Na závěr jsme koštovali vína a žádnému vínu z 8 vzorků se n nedalo nic vytknout. Nejvíc nás asi zaujal Pinot Blanc Austerlitz z ročníku 2009 a také Ryzlink rýnský a vlašský. Krásná byla i červená vína mě osobně zaujal Modrý Portugal z ročníku 2009, pozdní sběr. Doporučuji navštívit.

Od: Skácel jan, Datum a čas: 2012-05-22 14:32:34

AB VINNÝ SKLÍPEK

Prostředíněco málo by se dalo vylepšit, ale jinak spokojenost
Jednánícelkem v pohodě
Vínozlatý střed
Jídlopohoutka
Ubytováníšlo to
Text recenze:
úžasný zážitek, doporučuji všem

Od: Mates K., Datum a čas: 2012-05-04 13:26:14

Vinarství Hanzel

ProstředíUrčitě stojí za návštěvu, v Česku se něco takového často nevidí . Zatím je to v rekonstrukci .
JednáníPříjemné
VínoDoporučuji tramín policisté a Anna rose pro ženu -sladoučké růžové
UbytováníZatím nemají , ale objekt je v rekonstrukci a koncem roku tam má být.
Text recenze:
Zajímavý sklípek

Od: Tonda, Datum a čas: 2012-04-24 21:20:54

Areál pod sklepy

Prostředíhezké, vše po rekonstrukci a s nádechem starých časů
Jednánísuper osobní jednání, na všem se dá dohodnout
Vínonejsem znalec, ale bílá mi chutnala všechny
Jídlotak takhle dobře jsem se už hodně dlouho nenacpal
Ubytováníjak Hiltonu. :-)
Text recenze:
Naprostá spokojenost, všem se moc líbil večerní program i vše kolem. Aspoň co si pamatujeme, k ránu nás trošku přemohla únava vinná ... :-)

Od: dona, Datum a čas: 2012-04-12 10:29:44

Metroflora

Prostředídobré
Jednánídobré
Vínodobré
Jídlodobré
Ubytovánídobré
Text recenze:
všecno dobré

Od: Jitka, Datum a čas: 2012-03-14 19:25:24

Jaroslav Nešpor - Collegium Vinitorum

Prostředílíbilo se
Jednáníprostě moraváci
Vínodobré hlavně červené
Jídlohm
Ubytováníco dodat
Text recenze:
Do Moravské Nové Vsi jezdíváme s manželem pravidelně na různé folklórní akce, které jsou většinou spojené s ochutnáváním vín. Letos jsme při příležitosti akce Vinobraní využili ubytování a posezení u vínka ve sklepním areálu u Nešporů. Moc se nám tam líbilo. Ubytování bylo podle našich představ, obsluha vzorná, vína vynikající. Můžeme jenom doporučit. V případě, že chcete tento sklep navštívit a třeba i přenocovat v době konání nějaké kulturní akce, je lepší si pobyt rezervovat předem. Mívají plno.

Od: Lukáš Novák, Datum a čas: 2012-02-04 20:53:36

Areál pod sklepy

ProstředíHezké prostředí, kolem hezká příroda
Jednánípřátelské jednání
Vínojedna lahvinka lepší než druhá
Jídlobalada pro jazýček
Ubytováníčisté a hezké
Text recenze:
Před týdnem jsme byli v tomto sklípku na firemní akcí. Celou tuto akci jsem organizoval osobně, takže můžu napsat komplexní hodnocení od začátku při nabídce přes objednávku, samotný průběh akce až po fakturaci akce. Pro akci jsme hledali nějaký vhodný sklípek a tento nám padl do oka. Kromě tohoto jsme jsme poptali ještě další tři místa, ale Areál pod sklepy dopadl nejlépe, profesionální jednání, vystupování, … a v neposlední řadě byla také nejpříznivější cena. Jednání majitelů bylo perfektní a velmi přívětivé. Měli jsme několik speciálních požadavků a všechny nám splnili dle požadavků.:-) Samotná akce byla také super, měli jsme i degustaci. Víno také perfektní. Sklípek můžu doporučit, nejde o fabriku na peníze, ale sili s osobním přístupem. Přeji všem, ať se také líbí. Lukáš

Od: Pavel, Datum a čas: 2012-02-04 11:12:45

Vinařství Josef Dufek

Prostředípohodička
Jednánídobré
Vínokvalita vína perfektní, lepší by se v ČR jen hodně težko hledalo
Jídlochutnalo nám, mohla být trošku větší porce, ale jinak super
Ubytovánídobré, hned nad sklípkem, akorát šlo strašně slyšet každé zavření dveří
Text recenze:
Víno mají super, spousta ocenění, … jen cena je trochu výrazně dražší než vína obdobné kvality, ale bez nálepek ocenění. Ale je fakt, že prezentovat se na tolika soutěžích asi taky stojí dost peněz, které musí následně promítnout do ceny vína. Ale už z toho udělali až moc velký business. Ideální pokud chcete udělat nějakou firemní akcičku s prezentací dobrých vín, Pro soukromou akci bych moc nedoporučil, cena by vás asi moc nepotěšila. :-(

Od: Jura, Datum a čas: 2012-01-04 10:53:36

Vinný sklep Eliška

Prostředíhezké, ale trošku komerční
Jednánípříjemný hotýlek
VínoŠpatné a navíc ani nebylo místní, ale jen kupované
JídloJídlo bylo dobré
UbytováníUbytování bylo příjemné,jen uklízečka to trošku odfláknula
Text recenze:
Dneska tady máme akci firemní meeting, tak pro ostatní napíšu malou recenzičku. Sklípek je součástí velkého hotelu tak tady toho trošku napíšu i o tom hotelu. Hotýlek příjemný nový. Personál příjemný a bez problémů. Jednání bylo profesionální. Ve sklípku jsme měli degustaci a pak i večeři a posezení u vínka. Degustace byla trochu slabší, vhodná tak „pro pražáky“. Člověk, který dělal výklad o víně, vystupoval příjemně, ale znalosti o víně byli špatné, tak toho moc nevěděl, takový samouk, co si přečetl nějakou knížku. Kdyby jen povídal, tak by něco málo řekl, ale do přijatelné degustace to má daleko. Nebyl schopný odpovědět skoro na žádnou naši otázku o víně. A to jsme vinařští lajci, co si jen občas dají nějakou tu skleničku. Čekal bych trochu více. Vína nenabízí svoje, ale prezentují pouze vína jiných vinařů. Z ochutnaných vzorku: 3x velmi špatní víno, 4x průměrné víno, 2x lepší vzorek a 1x vzorek který bych fakt doporučil. Z těch , které mi chutnali velmi to byl např. Tramin červený. Doporučuji těm, kteří hledají ubytování na úrovni v příjemném hotýlku. Sklípek spíše pro posezení, než požitek z vína. PS: a co mi vadilo nejvíce bylo, že ve vinném sklípku se kouřilo, na stolech popelníky, … kouř z cigaret naprosto znehodnotí požitek z vína.

Nenašli jste rezenzi vinného sklípku či vinařství, které hledáte. Buďte první, kdo napíše recenzi a pomozte tak ostatním získat více informací a především osobních zkušeností. Recenzi přidáte ZDE.
Nejlepší sklípky
Poslední recenze
Informace o novinkách
Uživatelské rozhraní
Hledat